Yalova İl Özel İdaresi'nin ihalesi iptal edildi!

Flaş gelişme... Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın gündeme getirdiği Yalova İl Özel İdaresi'nin Çınarcık sapağındaki 25 bin m2 yeriyle ilgili çıktığı ihale iptal edildi. Hakan Korkmaz, ihalenin iptal edildiği bilgisini Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ile görüşüp doğrulatarak okurlarına duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Yalova İl Özel İdaresi, Çınarcık sapağındaki yaklaşık 25 bin m2 yerini gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkarmıştı.

Söz konusu ihale ile ilgili iddiaları gündeme taşıyan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"KENDİ MALINIZ OLSA BU ŞEKİLDE SATAR MIYDINIZ?" başlıklı yazısında bu soruyu Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e ve bu satışa onay veren İl Genel Meclis Üyelerine sormuş ve milletin sesi olmuştu.

Kısa sürede kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine Başkan Hasan Soygüzel, Hakan Korkmaz’a bilgilendirmede bulunarak bunun bir satış olmadığını söylemiş, Korkmaz, Hasan Soygüzel’in bu açıklamasını da okurlarına duyurmuştu.

İŞTE HAKAN KORKMAZ'IN O YAZISI TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.