Yalova Makine OSB’ye büyük gurur

Fabrikaların temel atmalarına başlayan ve faaliyete geçtiğinde binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Yalova Makine OSB’nin, UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) çerçevesinde tespit edilen 4 OSB'den biri olacağını Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir twitter hesabından duyurdu.

"Heyecandan yarını bekleyemedim" diyerek duygularını dile getiren Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir,"Yarın bizim için mutlu ve gururlu günlerimizden biri olacak. UNDP ( Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) çerçevesinde tespit edilen 4 OSB'den biri olmamızı UNDP ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı yetkilileriyle birlikte kamuoyuna deklere edeceğiz. Heyecandan yarını bekleyemedim" ifadelerinde bulundu.

Haber: Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.