Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali onarıma alındı

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulundu.

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Tutuk,"15 yıldır deformasyona uğrayan ve sıkıntıların yaşandığı terminalimizi şehrimize yakışır bir hale getireceğiz" dedi.

İlk olarak terminalde yalıtım çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Mustafa Tutuk; “15 yıl önce hizmete açılan Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinin bakım ve onarım işlemlerine başladık. Geçen zaman içinde maalesef bakım ve onarım yapılmadığından dolayı ya da tam yapılamadığından dolayı çatı ve terasta kaynaklanan sorunu ilk olarak çözeceğiz. Ekiplerimiz kısa bir süre önce yalıtım çalışmalarına başladı ve önümüzde ki günlerde tamamlayacaklar. Bunun ardından terminalimizin içinde sıva, boya gibi tespit ettiğimiz diğer büyük bir bölümünü deformasyona uğrayan kısımların onararak şehrimize yakışacak bir terminal haline getireceğiz” dedi.

Tutuk: Terminal Esnafımızın Önerileri Bizim İçin Önemli

Yalova Terminali’nin şehrimize ilk defa gelen vatandaşlar için ilk izlenimini gördüğü yer olduğunu belirten Başkan Mustafa Tutuk; “Çalışıyoruz ve sırasıyla tüm sorunları çözüyoruz. Terminalimizde bunların arasında yer alıyor. Şehrimize gelen memur, öğrenci, tatilci ve vatandaşların ilk ayak bastıkları yer. Kötü bir imajla karşılaşmamaları için çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." dedi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,"Bu işleri yaparken terminal esnafımızla da bu incelemeler sırasında görüştük. Onlardan gelen talepleri ve önerileri dinledik ve notlarımız arasına aldık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.