Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu güven tazeledi
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, yapılan olağan genel kurul sonrasında yeniden başkan seçildi. Başarılarla dolu 2 dönemi geride bırakarak, üyelerin güvenoyunu alıp yeniden başkanlığa seçilen Vedat Babaoğlu, 3’üncü döneminde de bir çok projeyi hayata geçireceklerinin sinyalini verdi.

Yalova Siirtliler Derneğinin lokal binasında gerçekleşen ve COVİD – 19 yeni tip koronavirüs salgını önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarıyla gerçekleşen olağan genel kurula dernek üyeleri de ilgi gösterdi.



Genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Vedat Babaoğlu, 3 yıllık süreç içerisinde hayata geçirdikleri proje ve faaliyetleri anlattı.

Siirt’in örf ve adetleri çerçevesinde üyelerin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını belirten Vedat Babaoğlu, üyeler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak adına bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.



Derneğin faaliyetlerini anlatan Vedat Babaoğlu, "Etkinliklerimizin en başında gelen Siirtlilerin asırlık bayramı ‘Şehril Bayf - Yumurta Bayramı’nı Çiftlikköy Mokamp’ta Yalova, Bursa, İstanbul, Antalya, Kocaeli ve Ankara Siirtliler Derneklerinin katılımıyla 3 yıl boyunca gerçekleştirdik. Hemşerilerimizi Yalova’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Ramazan aylarında geleneksek iftar sofralarımızda hemşerilerimizin yanı sıra Yalova halkımızla da bir olduk. Yalova’daki tüm siyasi partilere kapımız açık olduğu gibi bizlerde tüm siyasi partileri, il ve belediye başkanlarını ziyaret ettik. Üyelerimize yönelik bir çok gezi faaliyetleri düzenledik. Yalova Veteranlar turnuvasında Siirt’imizin başarılarla dolu spor geçmişini yansıttık." ifadelerini kullandı.



Yalova’da birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini ifade eden Vedat Babaoğlu, "Yalova’da nüfus olarak yoğun bir kitleyi temsil ediyoruz. Bir çok kamu kurumda başarılarıyla övündüğümüz hemşerilerimizin varlığı bizleri mutlu ediyor. Yalova’nın ekonomisine katkıda bulunan birçok iş insanı hemşerimizde aynı şekilde bu şehrin kalkınması için güzel çalışmalara imza atıyor. Yalova’yı seviyoruz. Bu şehrin değerlerine değer veriyoruz. Son olarak, yeniden bizleri bu göreve layık gören değerli hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.