Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Koray Can KÖSE, Vali Muammer EROL'u ziyaret etti

Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Av.Koray Can KÖSE, Yalova Valisi Muammer EROL’u makamında ziyaret etti. Koray Can Köse, beraberinde Yalova Ülkü Ocakları İl yöneticileri ile Vali Muammer Erol'a ziyaret gerçekleştirerek hem gündem hem de devam eden faaliyetler konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Yalova gündemi ve ulusal konular olmak üzere birçok konu ele alındı. Ülkü Ocakları Aylık Eğitim ve Kültür Dergisinin Ekim 2022 sayısını Vali Muammer Erol'a takdim eden Koray Can KÖSE, misafirperverliği için Vali Erol'a teşekkür etti.

Ziyaret sebebiyle memnuniyetini dile getiren Vali Muammer Erol, Yalova Ülkü Ocakları'nın faaliyetlerinin devam etmesi temennisini iletti.

KÖSE EKİBİ İLE SAHADA ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanı Av. Koray Can Köse bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.


Çalışmalarına tam gaz devam eden, haftaya hızlı başlayan Ülkü Ocakları teşkilatı öncelikle Yalova Belediyesine ziyarette bulundu.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret eden Koray Can Köse, yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile istişarelerde bulundu.



Ardından Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı ve MHP Belediye meclis üyesi Bahattin Erbay ile görüşüp uzun süre sohbet edildi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Koray Can Köse hoş sohbeti için Erbay'a teşekkür etti.



Yalova AK Parti Gençlik kollarına atanan Muaz Ceylan’a yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunan Köse, hayırlı olsun dileklerini iletti.



Yalova Ülkü Ocakları teşkilatı son olarak AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı ziyaret etti. Koray Can Köse, Başkan Muğlim Bağatar ile Cumhur İttifakı olarak ilerleyen günlerdeki çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi. Başkan Bağatar'a hediyesini takdim eden Koray Can Köse teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.