Yalova Ülkü Ocakları'ndan aşure dağıtımı

Yalova Ülkü Ocakları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Aşure dağıtımında Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğu mesajları verildi.

Meydanda kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Aşure; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgesidir” diyerek ikramlarda bulunan Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan,"Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz. Amaç; birlik, beraberlik ve hoş bir ortam yaratmak. Muharrem Ayı, kutsal aylarımızdan bir tanesi. Bir kısım vatandaşımız bu ayı, oruç tutarak geçiriyor, Allah ibadetlerini kabul etsin. Tüm İslam Alemi ve Ülkemizin bu zor günlerden kurtulmasını ve dar tünelden çıkıp selamete ulaşmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.