Yalova Ülkü Ocaklarından ilçelere çıkarma

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, beraberinde yönetimi ve teşkilat mensupları ile ilçe ocaklarını ziyâret etti.


Pandemi sürecinde yeni normal olarak tabir edilen döneme girilmesinin ardından Yalova Ülkü Ocakları çalışmalarına hız verdi. İl teşkilatı, çalışmalar kapsamında ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, hem hasret giderdi hem de istişarelerde bulundu.

Ziyaretler esnasında pandemi sürecinde yapılan yardım faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, gelecek dönemde yapılacak faaliyetlerin de planlaması yapıldı.

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, teşkilatlara eskisinden daha büyük bir fedakarlık ve kararlılıkla çalışmaları gerektiğini, Ülkü Ocaklarının asli görevinin Türk milletinin darda ve zorda olduğu dönemlerde milletin yanında olmak olduğunu belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.