Yalova Valisi Muammer Erol'dan 10 Kasım mesajı

Vali Muammer Erol mesajında;”Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 82. Yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla yad ediyorum.

Çağın ruhunu yakalayan, gerçekçi ve bilimsel yaklaşımları, evrensel fikirleri, özgürlüğe olan bağlılığı ve askeri dehası ile başarılı bir komutan ve lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk Milletini müşterek bir ideal etrafında birleştirerek istiklal mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Türk Milleti olarak temel hedefimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öngördüğü aydınlık yarınlara ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bu hedefe doğru yürürken birlik beraberlik içerisinde modern Türkiye Cumhuriyetinin kazanımlarını ileriye götürme, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşatma, inandığı yoldan asla dönmeyen istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkma konusunda güçlü bir iradeye sahip olduğumuzu ifade etmek isterim.

Aziz Türk Milletinin ve tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, bir insan ve lider olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı; onun “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp, fikirleri ışığında yakılan meşaleyi büyük bir ümit ve kararlılıkla yeni nesillere emanet etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, kahraman bir asker ve saygın bir lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, onun silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularımla, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muammer Erol10 Kasım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.