YESO’nun yeni başkanı Necati Erbul: Esnaf kazandı

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) seçimlerini açık farkla kazanan ve YESO’nun yeni başkanı olan Necati Erbul, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,"Sorumluluklarımızın farkındayız. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız. Yarından tez yok, bize oy verdi ya da oy vermedi diye ayırmadan, tüm esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız. Esnafımız ile birlikte bu odayı yöneteceğiz." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul,"Sözümüz söz, esnaf kazanacak diyerek çıktığımız bu yolda, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen başta aileme, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarima, seçim sürecinde canla başla çalışma yapan yol arkadaşlarıma, bizi gönülden destekleyen, teveccüh gösteren tüm esnaf arkadaşlarıma, büyüklerime teşekkür ederim. Centilmence yarıştığımız, yıllarca bu odada görev yapmış İsmail Mutlu ve Ertuğrul Hacisalihoğlu abilerime de hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim." dedi.

SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Necati Erbul,"Sorumluluklarımızın farkındayız. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağız. Yarından tez yok, bize oy verdi ya da oy vermedi diye ayırmadan, tüm esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız. Esnafımız ile birlikte bu odayı yöneteceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.