YTSO seçim sonuçları

Meclis ve Meslek Komiteleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nda (YTSO) bugün yapılan Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları, Meclis Katip Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, TOBB Genel Kurul Asil ve Yedek Üyeleri seçimleri tamamlandı.

Seçim sonuçlarına göre; Meclis Başkanlığı’na Muhammet Sarıoğlu, Meclis Başkan Yardımcılığı Görevlerine Süleyman Selami Doğancı ve Abdurrahman Tutuğ, Meclis Katip Üyeliğine ise Ercan Özel seçildi.

YTSO’da Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde ise YTSO yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek, Kenan Engin, Galip Atik, Ünal Yıldız, Sercan Şık, Ertuğrul Evci, Serkan Temel, Murat Yürektürk oldu.

TOBB Delegeliğine Cemil Demiryürek, Tamer Yazıcı, Ertan Gak ve Mustafa Dağ seçilirken altı üyeden oluşan YTSO Disiplin Kurulu ise, Yalova Dialog Serbest Muhasebecilik Ltd.Şti, Ahmet Gökhan Şençevik, Termal İletişim Reklam Pazarlama Ltd.Şti., Bilgiç İnşaat Mühendislik A.Ş., Sentez Mühendislik Ltd.Şti ve Aslanlı Akaryakıt İnşaat Ltd.Şti. adlı firmalardan oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.