Yusuf Ziya Yılmaz: Bizim adayımızı millet belirler

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yalova Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile bir araya gelen Yusuf Ziya Yılmaz, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Yusuf Ziya Yılmaz, “Büyüyen Türkiye’nin büyüyen şehri Yalova’dayız. AK Belediyeler çalışıyor, halkımızın yanında oluyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yalova’ya ziyarette bulundu. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Yılmaz’ı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile partililer karşıladı.

“Adaylarımızı Milletimiz Belirleyecek”

AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Yusuf Ziya Yılmaz, ardından Merkez İlçe Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu. Burada yaptığı açıklamada, “AK Belediyeler çalışıyor, halkımızın yanında oluyor” diyen Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehirlerimizde halkımızla kucaklaşıyoruz. Şimdi de büyüyen Türkiye’nin büyüyen şehri Yalova’dayız” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin hızla 2024 seçimlerine doğru gittiğini hatırlatan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bizim adayımızı millet belirler. Milletimizin neyi istediği, kimi istediğini iyi anlarız” dedi.

Bu konuda çok iyi bir seçim stratejisi yürüteceklerini de söyleyen Yusuf Ziya Yılmaz, “Makam kavgalarından uzak bir aile huzurumuz var çok şükür, ona güveniyoruz. Bizim adayımızı millet belirler. Milletimizin neyi, kimi istediğini çok iyi anlarız çünkü biz siyaseti iyi okuyan, iyi ilmi çalışmalar da yapan ve bunun sonucuna göre karar veren bir siyasi hareket olduğumuz için Türkiye’yi bunca yıldır başarıdan başarıya koşturdu Cumhurbaşkanı’mız ve onun ekibi. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde milletimizin isteğinin ne olduğunu çok iyi göreceğiz, tespit edeceğiz. Ona göre o şehirleri de Allah’ın izniyle biz kazanacağız. 2024 seçimlerine hazırız, sahadayız. Bizim adaylarımızı milletimiz belirleyecek” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, programı kapsamında Yalova Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Mustafa Tutuk ve ekibi tarafından karşılanan Yusuf Ziya Yılmaz, burada Yalova Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ve şehrimize değer katacak çalışmalarla ilgili hazırlanan sunumu izledi. Konuğunu yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendiren Başkan Mustafa Tutuk, “Şehrimizi daha ileri ve güzele taşımak için çalışma yürütüyoruz. Her şeyin en güzelini hak eden Yalova’mıza yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye başkanlarıyla basına kapalı devam eden toplantının ardından Başkan Mustafa Tutuk tarafından Yusuf Ziya Yılmaz’a Yalova’nın simgelerini içeren çini vazo hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.