Milletvekili Ahmet Büyükgümüş: 10 milyonluk bir yatırımı Çınarcık'a kazandıracağız
Özel Haber/ Çınarcık’ta 31 Mart seçimlerinin kazanılmasında ve Belediyenin CHP’nin elinden yeniden AK Parti’ye geçmesinde önemli rol oynayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtladı.

Genç Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ilçede yapılıp yapılmayacağı merakla beklenen ve bir o kadar da tartışılan Çınarcık Sahil Dolgu Projesi ile ilgili konuştu ve "10 milyonluk bir yatırımı Çınarcık'a kazandıracağız." diyerek sahildeki söz konusu alanın doldurulacağını söyledi.

AK Parti’li Vekil Büyükgümüş,"Benim üzerime düşen, bu projeyi yatırım programına aldırıp merkezi bütçeden yapılmasıydı ki bu süreci tamamlamış olduk. Bakanlık Çınarcık Sahil Dolgu Projesi’ni yatırım programına aldı." dedi.

Korkmaz’ın, Belediye Başkanının "projeye Eylül-Ekim gibi başlanacak" sözlerini hatırlatması üzerine Vekil Büyükgümüş,"Aslında süreç tamamlanacaktı ama Altyapı Genel Müdürlüğü’nde bir Genel Müdür değişikliği oldu. Dolayısıyla imza süreçleri ve raporların tekrar yapılması gerekiyor." dedi ve şöyle devam etti;

"İhale aşamasına gelmiş bir iş bu. Geri kalan kısım bakanlığın ihaleyi yapması.  Bu ay içinde ihalenin yapılmasını bekliyoruz, bana söylenen o. İhale yapılacak ve ihaleyi alan firma gelecek ve orada çalışmaya başlayacak. 10 milyonluk bir yatırımı Çınarcık'a kazandıracağız inşallah."



ÇINARCIK SAHİL DOLGU PROJESİ NEDİR?

ÇINARCIK HALKI SAHİLİN DOLDURULMASINI İSTİYOR MU?

DAHA ÖNCE YAPILAN ANKETTEN ÇIKAN SONUÇ NEYDİ?

DEPREM BÖLGESİNDE SAHİLİN DOLDURULMASI DOĞRU MU?

ÇINARCIK SAHİL DOLGU İHALESİ ESKİ RTÜK BAŞKANI ZAHİD AKMAN’A MI VERİLECEK?

Hepsi ve daha fazlası Revizyongazetesi.com’da...

Takip edin haberdar olun...

Sadece Gerçekleri Okursunuz



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/09/28/cinarcikta-sahil-dolgu-isini-eski-rtuk-baskani-zahid-akman-mi-yapacak/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.