BASINLA İFTARDA BULUŞTU
Hakan Korkmaz/Halkın Nabzı...Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Yalova'da basın mensuplarına  bugün Uygulama Otelinde iftar verdi. Geçtiğimiz aylarda Yalova İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Şerafettin Turan basın mensuplarına verdiği iftar sonrası bir sunum yaparak projelerini anlattı.proje sunum

Son derece donanımlı olan ve İstanbul gibi bir metropol şehirde görev yapmanın verdiği deneyimle projelerini anlatan Yalova'nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan projeleriyle dikkat çekti.

Önceki İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete herkesin bildiği üzere Yalova'da son derece sevilen bir bürokrattı. Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan sevilir sevilmez onu bilmem ama görünen o ki Yalova'da eğitimde iz bırakacak gibi gözüküyor.

Bazı basın mensubu arkadaşlar Yalova'nın yeni  Milli Eğitim Müdürünü dinlerken,"Sanki bir müsteşar konuşuyor" demekten kendini alamadı.

Yalova Belediye Meclis Üyesi ve deneyimli gazeteci Faruk Kırtay son derece dikkat çeken bir Yalova değerlendirmesi yaptı ve Yalova'da Milli Eğitim Müdürlerinin sık sık değişmesine vurgu yaparak, Yalova'nın geçmiş yıllarda eğitim kalitesinde üst sıralarda olduğunu fakat son yıllarda hızla bu sıradaki yerini kaybettiğini söyledi. Faruk Kırtay, yeni Müdürün görev süresinin uzun olması dileklerini de iletti.

Gördüğüm kadarıyla yeni müdürün basınla da arası iyi olacak.BASINA İFTAR

Şerafettin Turan, eski İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete'ye hizmetleri için teşekkür etti ve onun ekibiyle çalıştığının altını çizdi.

Basın toplantısında Yalova'daki günlük gazete ve bazı ajans temsilcilerinin olmaması dikkat çekti.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın projelerini haber olarak duyuracağız ve takipçisi olacağız.

Ben Sayın Şerafettin Turan'a nazik davetlerinden ötürü teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Edindiğim izlenime göre Müdür Bey Yalova'da eğitim kalitesinde çıtayı yükseltecek ve iz bırakacak projeleri hayata geçirecek biri gibi gözüküyor.basın iftar

BASINA

Şerafettin Turan Kimdir?

1969 Oltu-Erzurum doğumlu olup ortaokulu Erzurum’un Oltu ilçesinde, lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamıştır. Yükseköğrenimini, Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Türk El Sanatları(Hat-Tezhib) bölümlerinde tamamlamıştır.

Maltepe Ünv. Mimarlık Fakültesi( Restorasyon) bölümünde Yüksek lisans Eğitimini almıştır.

1990 yılında öğretmenlik mesleğine başlamış ve sırasıyla , Siirt–Batman (Sınıf Öğretmenliği), Erzurum(Müdür Yrd./Sınıf Öğretmenliği), Ümraniye-İstanbul (Sınıf Öğretmenliği), İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarihi Eserler Koordinatörü, İst.Özel İdare Tarihi Eserler Koordinatörü, İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Konya İl Milli Eğitim Müdürü ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatör Müdür Yardımcısı  görevlerinde bulunmuştur.

İki ciltlik “Tarihe Tanıklık Eden Okullar” isimli yayınlanmış kitabı bulunmaktadır.

16/03/2016 Tarihinde Yalova İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.