AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ: TERÖRE VE ONUN DESTEKÇİLERİNE LANET OLSUN
Van'da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini taşıyan araca yönelik uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Özalp ilçesine bağlı Eğribelen Mahallesi'ne yardım götüren Vefa Sosyal Destek Grubu'nu taşıyan araca uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildiği belirtildi.

SOYLU: YENİLECEKSİNİZ VE CEHENNEME SÜRÜLECEKSİNİZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından saldırıya ilişkin, "Mübarek ramazan gününde, gayesi yalnızca insanımıza hizmet götürmek olan Vefa Sosyal Destek Grubuna saldırarak iki kardeşimizi katlettiler. Bu topraklarda, ne kadar çabalarsanız çabalayın, ne yaparsanız yapın, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz" değerlendirmesini yaptı.

BÜYÜKGÜMÜŞ: TERÖRE VE ONUN DESTEKÇİLERİNE LANET OLSUN

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise tepkisini,"Mübarek Ramazan günü Van'da bölücü terör örgütü PKK'nın alçak saldırısıyla şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Teröre ve onun destekçilerine lanet olsun!" diyerek gösterdi.

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"PKK'ya destek verenlerin yaptığı siyaset, buna sessiz kalanların yaptığı muhalefet değildir. İhtiyaç sahipleri için koşturan masum canlara kıyan teröristlere daha ne kadar destek olacaksınız? Ne zaman utanacaksınız?" dedi.

[embed]https://twitter.com/abuyukgumus/status/1260962413563838464[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.