Erdoğan: Beni muhalefet mi yargılayacak?
Azerbaycan ziyareti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, FOX TV muhabirinin "Muhalefet 'birkaç şehidimiz var' ifadenize tepki gösterdi. Bu eleştirilere yanıtınız ne olacak?" şeklindeki sorusu karşısında sinirlendiği görüldü.

Bu soru karşısında FOX TV'ye ve muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Bakın FOX önce gazete olsun. FOX önce ciddi bir medya olsun. Yalan haber üretmeyi bırakın. Muhalefetin söylemleri de beni çok ilgilendirmiyor. Biz rakam da olur sayısal olarak o dediğiniz türde bir ifadeyi kullanmış oluruz. Beni muhalefet mi yargılayacak? Ne diyor muhalefet 'gidin Esed'le görüşün' diyor. Bu nasıl muhalefet?" ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya’da 2 şehidimiz olduğunu da açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.