Rüşvet ve avanta iddiaları dev projeye gölge düşürdü!

Özel Kulis/Haber... Yalova’da Arboretum arazisine yapılmak istenen AVM-OTEL Projesi ile ilgili iddialar, Ankara'dan onay bekleyen dev projeye adeta gölge düşürdü.

Yapımı tartışma konusu olan projeyle ilgili kulislerde dillenen rüşvet/avanta iddialarını gündeme getiren Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"200 BİN DOLAR..." başlıklı yazısında;"Geçen ‘Kim Bu Çantacılar?’ diye sormuştum... Detay bilgi ve iddialara ulaştığım için sormaya devam ediyorum. Bir otel sahibinden ‘200 bin dolar vereceksiniz bize yoksa bu projeyi size yaptırmayız...’ şeklinde avanta istenmiş midir? Kimdir bu yatırımcılardan birine aileden birini yollayıp 200 bin dolar avanta isteyenler? Yaşanmış mıdır böyle bir olay ve bu iddialar doğru mudur? Doğruysa... kimdir bu ‘yaptırmayız, ettirmeyiz’ diyerek avanta isteyen kudretliler... siyasetçi midirler yoksa kimlerdir bunlar? Soruyorum." diyerek iddiaları gündeme getirdi.

Öte yandan; dev projeyle ilgili rüşvet/avanta iddialarının peşine düşen Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, yatırımcılardan birinin projeyle ilgili bir siyasetçinin yakınlarının kendisini ziyarete gelip aralarında tatsız konuşmaların geçtiğini belirttiği ve kendisinin de tartışmanın büyümemesi için alttan aldığı bilgisine de ulaştı.



 

Anahtar Kelimeler:
Arboretum Arazisi Yalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.