Yalova Güç Birliği Derneği önderliğinde yapılan ve Yalova’daki bir çok dernek temsilcisinin katıldığı toplantıda Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ağırlandı ve şehrin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya, Fetö'cülerle fotoğrafları ortaya çıkan Ak Parti Yalova İl Başkanının görevden alınması talebi damga vurdu.

Toplantıda söz alan Yalova Güç Birliği Derneği  Başkanı İlhami Başkan, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ten, AK Parti Yalova İl Başkanı ve yönetiminin seçimden önce görevden alınmasını talep etti.



İlhami Başkan,"Biz dernek olarak halkın içinde sürekli geziyoruz. Halkın içinde sürekli olan bir kişiyim, Yalova'nın büyük esnaflarından biriyim. Yönetiminizin acilen değişmesi lazım, yönetim eksik. Yönetim Ak Parti için çalışmıyor. Kendileri için çalışıyor. Lütfen sayın vekilim. İl Başkanı ve yönetimini görevden alın" şeklinde konuştu.



SİYASETİ DEĞİL, YALOVA'YI KONUŞALIM                   

Dernek Başkanı İlhami Başkan'ın bu çıkışına karşılık milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise “Burası sivil toplum, burada başka fikirde partide insanlar var. Burası Güç Birliği, burada Yalova'yı konuşalım, Yalova'nın meselelerini konuşalım” diyerek konuyu değiştirdi.

FETÖ’CÜLERLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI!

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın Fetö’cülerle fotoğrafları ortaya çıkmış ve rahatsızlık yaratmıştı.

Buna rağmen partisinden Yalova Belediye Başkan adayı olmak isteyen İl Başkanının bu talebi Genel Merkez tarafından kabul edilmedi.