Bir yanına İsmail Atik'i, bir yanına Kemal Baş'ı al

2024 Yerel seçimlerinde Yalova merkezde AK Parti’nin adayı Mustafa Tutuk ve CHP’nin adayı Mehmet Gürel yarışacak ve 31 Mart akşamı bu iki isimden biri 5 seneliğine seçilmiş Yalova Belediye Başkanı olarak koltuğa oturacak.

Elbette bu yarışa AK Parti’nin adayı Mustafa Tutuk önde giriyor ve kazanması beklenen sonuç olacak.

Malum süreçte bir müddet vekaleten bir müddette asaleten olmak üzere Yalova Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan ve yaptığı hizmetler ve çalışkanlığıyla takdir toplayan Mustafa Tutuk, bu sefer Yalova halkının oylarıyla seçilip 5 senelik yeni süreçte iktidar partisinin seçilmiş Belediye Başkanı olma avantajını da kullanarak Yalova’yı gerçek anlamda kalkındıracak güzel projelere imza atarak Yalova’nın siyasi tarihine adını yazdırmak istiyor.

Lafı fazla uzatmadan bende Mustafa Tutuk’a tarihi bir öneri de bulunuyorum…

Ve Mustafa Tutuk’a “Bir yanına İsmail Atik’i, bir yanına Kemal Baş’ı al” diyorum.

Kemal Baş ile başlayalım…

Yalova Belediye Başkan adaylığı için adı çok geçti hatta direkten döndü diyebiliriz…

En son Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce uğraştı kendisini CHP’nin Yalova Belediye Başkan adayı yapmak için ama dediğim gibi adeta direkten döndü ve olmadı...

Böyledir siyaset… nasip işidir… olmayınca olmaz.

Bakın mesela Çiftlikköy’de CHP’den ilçe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Mesut Tutuğ, eğer CHP yönetimi değişmeseydi yani Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığa devam etseydi bugün CHP’nin Çiftlikköy Belediye Başkan adayıydı…

Kılıçdaroğlu gitti Özgür Özel geldi iş değişti ve aday gösterilmedi Mesut Tutuğ…

Nasip işte...

Evet daha önce Yalova Belediyesi’nde İmar Müdürü olan, Yalova Belediye Başkan yardımcılığı da yapmış her ne kadar siyasi tecrübesi olmadığı ortaya çıksa da belediyecilik tecrübesi olduğu inkâr edilemeyecek bir gerçek olan Kemal Baş, gençliğiyle ve belediyecilik tecrübesiyle seçim sonrası Mustafa Tutuk’a Yalova’yı kalkındıracak güzel ve önemli projeleri hayata geçirme noktasında gayet güzel katkılarda bulunabilir.

İsmail Atik…

Termal’in eski Belediye Başkanı…

AK Parti’nin Yalova’da tecrübeli ve önemli isimlerinden biri…

Mutlaka aktif siyasetin içinde olması gereken biri…

Mustafa Tutuk’a seçim sonrası Yalova’yı kalkındıracak güzel ve önemli projeleri hayata geçirme noktasında gayet güzel katkılar sunabilir.

Hülasa…

Mustafa Tutuk bir yanına İsmail Atik’i, bir yanına Kemal Baş’ı alırsa hem A Takımını yenilemiş olur hem de burada kazanan Yalova olur, Yalova halkı olur diye düşünüyorum.

Elbette bütün bu isimlerin siyaset yapma amacı halka hizmetse eğer…

Eğer böyleyse yani amaç halka hizmetse ben bu isimlerin bir araya gelmesinde fayda görüyorum ve öneriyorum.

Neden olmasın ki…

Kemal Baş memuriyetten gelir Başkan Yardımcısı yapılır, İsmail Atik’te meclis üyeliğinden gelip Başkan Yardımcısı olur ve Mustafa Tutuk Başkanlığı’nda kafa kafaya verilir ve el birliğiyle Yalova’yı kalkındırmak ve Yalova halkına en güzel şekilde hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışırlar…

Fena mı olur yani…

Bence gayet iyi olur.

Benden önermesi.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OFLU 4 ay önce

sen olsan alırmıydın