Yalova Haberleri

Yalova haberleri ve güncel Yalova gelişmeleri, Yalova ile ilgili tüm video, Yalova fotoğrafları ve Yalova haberleri Revizyon Gazetesi sitemizde


Köşe Yazıları

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Çiftlikköy'deki 25 milyon seçim bütçesi iddiasını yazdı...

Köşe Yazıları

Hakan Korkmaz: Yalova'da İl Başkanlığındaki değişimle beraber aralarında tanınmış birçok kişi ve siyasetçi AK Parti saflarına katılacaklar.

Siyaset

Eski Başkan Mustafa Tutuk, 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 6 ay geçtiğine ve CHP’li Yalova Belediyesi’nin hiçbir yatırım yapmadığına dikkat...

Siyaset

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş: Yalova Güney Çevre Yolu Projesi”nin iptal edildiğine dair haberler gerçeği yansıtmıyor...

Siyaset

Yalova’nın genç siyasetçilerinden AK Partili Emrah Bektaş, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Köşe Yazıları

Hakan Korkmaz: Bir grup rant düşkünü siyasi ve iş insanı elbirliği ile Yalova’da AK Parti’yi bitirdiler!

Köşe Yazıları

Erkan Kandemir’le işi yürütüp Erdoğan’ı da Yalova’da sorun olmadığına inandırıp yani Erdoğan’ı yine kandırıp koltuklarını ve konumlarını koruma peşindeler!

Yerel Haber

Yalova Kirazlı Sanayi Sitesindeki dere yatağı bazı firma veya kişilerin menfaatleri için mi taşınıyor? Hakan Korkmaz iddiaları araştırıyor!

Siyaset

Tahsin Becan: Meclis halkın yararına değil zararına çalıştı. İktidar ekonominin konuşulmasını istemiyor.

Yerel Haber

Mahkeme, Samanlı Köyü'nde yapılan Yalova İl Özel İdaresi hizmet binasıyla ilgili imar plan değişikliğini iptal etti!

Siyaset

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, kamuoyunda, 9. yargı paketi olarak bilinen teklife yönelik eleştirilerde bulundu.

Köşe Yazıları

Adını Yalova tarihine altın harflerle yazdırma fırsatı varken birkaç menfaatçi kifayetsizin kuklası olmaya devam edip kendini daha fazla rezil etme!