Bu seçimi kazanan bir sonraki dönemi de cebine koyar!

2024 Yalova Belediye Başkanlığı seçimleri için dün “AMAN DİKKAT! 20 MİLYAR TL'Yİ YÖNETECEK BAŞKANI SEÇECEKSİNİZ!” başlıklı yazımda;"Kim kazanırsa görev süresi olan 5 sene içinde yaklaşık 20 milyar TL. bütçeyi yönetecek! Belki daha fazlası… Bakın milyon demiyorum, milyar diyorum dikkat buyurun lütfen! 5 senede yaklaşık 20 milyar TL. ciddi bir rakam! Ancak gerçek bir Şehri Emin’e teslim edilebilecek büyük bir rakam… Bu 20 milyar TL’nin rantçılara, yandaşlara gitmemesi için çok dikkatli seçim yapmalısınız! Partisine, Başkan adayına hatta yanındakilere çok dikkatli bakmalısınız! 31 Mart günü sandığa gidip 5 senede yaklaşık 20 Milyar TL’yi yönetecek Yalova Belediye Başkanını seçeceksiniz! Aman dikkat!" demiştim.

Bugün ise meselenin başka bir boyutuna dikkat çekmek istiyorum.

Ve diyorum ki;

2024 Yerel seçimlerinde Yalova Belediyesi’ni kazanan parti ve başkan adayı bir sonraki dönemi de cebine koyar!

Dikkat buyurun lütfen…

31 Mart’ta Yalova Belediye Başkanlığını kazanan parti, bir sonraki seçimi de kazanır diyorum!

31 Mart’ta Yalova Belediye Başkanlığını kazanan başkan adayı, 5 sene sonraki seçimi de kazanır diyorum!

Evet kıymetli okurlar…

Eğer bu seçimlerde Yalova Belediyesi’ni AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk kazanırsa, Mustafa Tutuk 2029 yerel seçimlerini de kazanır…

Eğer bu seçimlerde Yalova Belediyesi’ni CHP’nin Yalova Belediye Başkan adayı kazanırsa henüz belli olmayan bu isim 2029 yerel seçimlerini de kazanır diye öngörüyorum.

Peki niye?

Çünkü 31 Mart’ta sandıktan çıkan Yalova Belediye Başkanı 5 senede yaklaşık 20 milyar TL. parayı yönetecekte ondan!

Düşünsenize… Hizmetler, projeler, sosyal yardımlar, işe almalar falan bu yaklaşık 20 Milyar bütçeyle çok işler yapılır ve çok insana dokunulur…

5 senede 20 milyar TL. gibi ciddi bir parayı yönetip ikinci dönemi kazanamamak için çok ciddi bir yönetimsel veya siyasi bir hata yapmak gerekir!

Ben kim seçilirse seçilsin Vefa Salman olayından sonra böyle bir yönetimsel hata yapacağını düşünmüyorum açıkçası.

2024 Yerel seçimlerinde Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan başkanın 5 senede yaklaşık 20 milyar TL. gibi ciddi bir parayı yöneteceği için bir sonraki dönemi de adeta cebine koyacağını öngördüğümden parti kurmaylarına, başkan adaylarına ve Yalova halkına tavsiyem şudur; Herkes 2024 Yalova Belediye Başkanlığı seçimlerini çok önemsemeli ve çok ciddiye almalı ve seçim yaparken çok dikkatli davranmalıdır!

Elbette siyasettir bu ne olacağı bilinmez ama…

Ben diyorum ki;

31 Mart günü sandığa gidip 5 sene içinde yaklaşık 20 milyar TL’yi yönetecek ve kuvvetle muhtemel bir sonraki 5 senelik dönemi de cebine koyacak yani 10 sene görevde kalacak Yalova Belediye Başkanını seçeceksiniz!

Aman dikkat!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.