Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğlim Bağatar'a sahip çıktı

Özel Kulis/Analiz... AK Parti Yalova’da yeni il başkanını belirlemek için önce temayül yapıldı sonra en yüksek oyu alan 3 isim mülakat için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıktılar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü’yü Yalova il başkanı olarak atadı. 

Bu süreci merak edenler için başından beri özel kulislerle siz kıymetli Revizyongazetesi.com okurlarına ve takipçilerimize aktarmaya çalıştım. 

Devam edelim... 

Ve uzatmadan son ulaştığım çok özel kulis bilgisini paylaşıp yorumlamak isterim. 

Şöyle ki; 

Herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın odasında... Muğlim Bağatar, Umut Güçlü dahil herkes... ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başlıyor konuşmaya ve Muğlim Bağatar’ı övmeye... 

“Muğlim kardeşimiz Yalova’da davalar vesaire bizim için çok mücadele etti, çok emek verdi. Muğlim Bağatar bizim kıymetlimiz, onu size emanet ediyorum. Ona sahip çıkacaksınız...” 

Evet Cumhurbaşkanı Erdoğan bu minvalde konuşuyor ve çok net bir şekilde Muğlim Bağatar’a sahip çıkıyor. 

Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu tavrını nasıl okumak lazım? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muğlim Bağatar’a adeta sahip çıkan bu güzel övgü dolu sözleri bize neyin ipucunu veriyor? 

Tek cümleyle ifade etmek gerekirse; Bence Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğlim Bağatar’ın milletvekili adaylığına yeşil ışık yaktı! 

Eğer Ahmet Büyükgümüş 1. sıra olursa Muğlim Bağatar 2. sıra milletvekili adayı gösterilecek... Veya genç vekili başka bir yere kaydırırlarsa bu sefer Muğlim Bağatar AK Parti Yalova’nın 1. sıra milletvekili adayı olur. 

Her ihtimalde de Muğlim Bağatar’ı milletvekili adayı olarak göreceğiz gibime geliyor...

Benim okumam bu şekilde... 

Elbette siyasettir bu ne olacağı bilinmez. 

Bekleyip neler olacağını hep birlikte görelim. 

Yarın Pazar Yazımda çok özel kulis bilgilerini aktarmaya devam edeceğim. 

Hakan Korkmaz 

Revizyon Gazetesi 

Genel Yayın Yönetmeni 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.