Doğru olan yönetimden birinin il başkanı olarak atanmasıdır

Çok telefon alıyorum ve bu konuda çok arayan soran olduğu için neler düşündüğümü merak edenler için paylaşmak istedim.

Şöyle ki;

Elbette doğru olan yönetimden birinin bu süreçte Muğlim Bağatar’ın yerine il başkanı olarak atanmasıdır.

Bakın CHP’de de il başkanı Mehmet Gürel milletvekili aday adayı olmak için istifa edince yardımcısı Muttalip Tunç il başkanı olarak atandı… ki doğru olan yöntem budur zaten.

Aksi bir durum olursa "40 kişilik il yönetiminde il başkanı olacak vasıflarda biri yok mu?" tartışmaları başlar ve kritik seçim öncesi AK Parti Yalova Teşkilatına büyük kötülük olur bu!

Özellikle birilerinin, AK Parti’den aslında kopmuş fakat türlü sebeplerden hala partili gibi gözüken bazı isimleri il başkanı yapma uğraşını hayret ve ibretle izlediğimi belirtmek isterim.

Ankara’dan gelen heyete Yalova’nın gerçekleri çok iyi anlatılmalı ve kritik seçim öncesi AK Parti Yalova il başkanlığını zafiyet içinde gösterecek bir tasarrufta bulunulmasının önüne mutlaka geçilmeli çünkü yapılacak bir hata bırakın genel seçimleri başta Yalova Belediyesi'nin kaybedilmesi olmak üzere yerel seçimleri bile bugünden tehlikeye sokar!

Demedi demesin kimse...

Söylemedi uyarmadı demesin kimse.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.