Hakan Korkmaz yazdı... Ağlamayan çocuğa meme vermezler demiştim

Çınarcık Belediyesi'ne ait otobüslerin 30-40 yıllık ve artık külüstür haline geldiklerini belirtmiş ve yeni otobüs temin edilmesi çağrısında bulunmuştum.

Sonra Yalova Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden hibe bir otobüs alınca durumu “Ağlamayan çocuğa meme vermezler” diye yorumlayıp “Darısı Çınarcık’ın başına” diyerek Numan Soyer’e gönderme yapmıştım.

https://www.revizyongazetesi.com/.../hakan-korkmaz-yazdi...

Evet belli ki göndermem/mesajım adresine ulaşmış!

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in girişimleri neticesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi bir otobüsü de Çınarcık Belediyesi’ne hibe etti.

2007 model mercedes marka bir otobüs.

Bir bilgi de vereyim...

Bu otobüs geldiği için durak yeri de değişti... Daha önce Çınarcık-Yalova seferi yapan otobüsler Karpuzdere’den Çınarcık meydanına gelip burada bir süre bekleyip seferine devam ederdi.

İşte bu son gelen otobüs büyük olup meydandan dönemediği veya zor döndüğü için durak yeri Köprü Durağı (Yıldız Fırın yanı) mevkisine alındı.

Numan Soyer’i eski külüstür otobüslere göre çok daha iyi durumdaki bir otobüsü Çınarcık’a kazandırdığı ve halkın kullanımına sunduğu için tebrik ve teşekkür ediyorum.

İşte biz yazmışız çizmişiz oraya buraya gönderme yapmışız ve bunu yapmak suretiyle bu kazanımlarda ne kadar payımız var bunun takdirini okurlarımıza bırakarak, hani daha önce Çınarcık’ta haberlerimle kurtardığım yeşil alan çocuk parkı olunca söylediğim bir şey vardı... İşte aynı sözlerle yazımı sonlandırmak istiyorum.

Gazetecilik kişisel menfaatler için değil de kamu yararı için yapılırsa her zaman böyle sonuçlara gebedir.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.