Hakan Korkmaz yazdı... Ağlamayan çocuğa meme vermezler

Ben geçenlerde Çınarcık Belediyesi'ne ait otobüslerin 30-40 yıllık ve artık külüstür haline geldiklerini belirtmiş ve yeni otobüs temin edilmesi çağrısında bulunmuştum.

Geçtiğimiz günlerde ise Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yalova Belediyesi’ne bir otobüs hibe ettiği ortaya çıkınca dikkatli okurlarım bana “Abi sen Çınarcık’a otobüs lazım dedin ama otobüs Yalova’ya geldi...” diye sormaya başladılar.

Fakat dikkatli okurlarım çok iyi bilirler ki...

“Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in en büyük şanssızlığı, Yalova Belediyesi’nin malum yolsuzluk soruşturması kapsamında AK Parti’ye geçmesidir. AK Parti belediyecilik hizmetleri anlamında gücünü Çınarcık’ta gösterecekti ama Yalova Belediyesi malum yolsuzluk kapsamında AK Parti’ye geçince iş değişti ve bütün güç il belediyesi olması sebebiyle Yalova’ya verilecek” şeklinde öngörüde bulunmuştum.

Belki yarın Çınarcık Belediyesi’ne de hibe yapılır veya belediye otobüs satın almak suretiyle bu sorunu aşar ama yaşananlar öngörülerim de haklı çıktığımın göstergesidir diye düşünüyorum.

Bir diğer hususta şudur ki bundan bahsetmezsem de olmaz.

Şöyle ki;

Bu iş birazda beceriyle, istemeyle olacak bir iştir.

Bakın Yalova Belediyesi konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede, hibe otobüsün Yalova’ya Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un girişimleri sonucu kazandırıldığına vurgu yapıyor.

Anlayacağınız birazda Ağlamayan çocuğa meme vermezler olayıdır yaşananlar diye düşünüyorum.

Hibe otobüs Yalova’ya hayırlı olsun, emeği geçenleri tebrik ve teşekkür ediyorum.

Darısı Çınarcık’ın başına.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.