Çınarcık halkı bu külüstür otobüslerden ne zaman kurtulacak?

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Son yerel seçimlerde 16 oy farkla yönetimi CHP’den AK Parti’ye geçen ve adı turizmle anılan, yazın yüzbinlerce tatilciyi ağırlayan Çınarcık’ta 30-40 senelik otobüslerin kullanımına ne zaman son verilecek?" diye sordu.

Kamu yararına yaptığı haber ve yorumlarıyla bilinen Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Çınarcık halkı veya ilçeye dışarıdan gelen vatandaşlarımız bu külüstür otobüslerde konforsuz yolculuk yapmaktan ne zaman kurtulacak? Halkımız bu anlamda yeni otobüslerde layık olduğu konforlu ulaşım hizmetine ne zaman kavuşacak? Çınarcık’ta yetki sahipleri bu gibi sıkıntı ve konularla dertleniyorlar mı ve bu gibi sorunları çözmek adına vizyoner çözüm önerilerini hayata geçirme noktasında bir hedefleri var mı? Soruyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.