Hakan Korkmaz yazdı... Numan Soyer sözünü tuttu!

Ben aşımı daha önce olmuştum, bugün de eşim ilk doz biontech aşısını oldu.

Aile Hekimi’nden çıktıktan sonra fazla vaktimiz yoktu ama eşime “Çınaraltı Çay Bahçesi’nde 10 dakika oturup çay içip soluklanalım hem benim burada bir şeye bakmam lazım” dedim.

Uzun süren tadilat sonrası nihayet geçtiğimiz hafta açılan ve halkımıza hizmet vermeye başlayan Çınarcık’ın sembol mekanlarından Çınaraltı Çay Bahçesi’nde keyifle çayımızı içtik.

Sıra çayların ücretini ödemeye gelmişti ve işte benim için zurnanın zırt dediği yerde burasıydı...

Neden?

Çünkü Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, başkanlık koltuğuna oturduktan sonra bana makamında verdiği özel demeçte Çınaraltı Çay Bahçesi’ni yıkıp yeniden yapacaklarını ve burada 1.5 liraya çay satacaklarını söylemiş ve bende bunu okurlara duyurmuştum.

İşte bugün fikri takip noktasında Başkan Soyer 1.5 liraya çay satma sözünü yerine getirdi mi bunu öğrenmek için gitmiştim Çınaraltı Çay Bahçesi’ne ve hayli zaman geçmişti artı malum her şeye zam falan açıkçası kafamda soru işaretleri vardı ama “4 çay ne kadar?” diye sorduğumda garson “6 lira” deyince Başkan Numan Soyer’in verdiği sözü tuttuğunu da görmüş oldum.

Eğer aksi olsa yani halka verdiği sözü tutmasaydı eleştirmeye hazırlandığım Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i halka verdiği sözü unutmadığı ve sözünü tuttuğu için tebrik ve teşekkür ediyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.