Yalova'da son zamanlarda sosyal medyada iki iddia dikkatimi çekti…

Birisi Hakan Aydın’ın tanınmış iş insanı Orbay Tuna ile ilgili iddiaları…

Evet Hakan Aydın’ın bir süredir sosyal medyadan dile getirdiği iddiaları dikkat çekiciydi ve önceki gün Orbay Tuna’nın bu iddialara cevap verme ihtiyacı duyması ve bir açıklama yapması da iddialar kadar dikkatimi çekti açıkçası.

Daha önce Yakup Bilgin Koçal ve Ahmet özsümer'in de bazı dikkat çeken ve benim haber halinde duyurup gündeme getirdiğim açıklamaları da olmuştu ama yanılmıyorsam bu açıklamalara sessiz kalınmıştı! Bu yüzden Hakan Aydın'ın bazı iddialarına hem de geniş sayılabilecek şekilde üstelik "Devleti, milleti ilgilendiren açıklamalar" şeklinde bir sunumla cevap verilmesi dikkatimi çekti!

Diğeri ise Yalçın Oruç’un iddiaları…

İçinizdeki firavuna değil Musa'ya uyun! İçinizdeki firavuna değil Musa'ya uyun!

Bir spor kulübünün başkanı olan ve daha önce beldesinde belediye başkan adayı da olan Yalçın Oruç, Kadıköy beldesi sınırları içerisinde bulunan Özden Mahallesi’nin sırf bir inşaat firmasına rant sağlamak için Yalova Belediyesi’ne bağlanmasının söz konusu olacağını iddia ediyor paylaşımında... ki gerçekten önemli ve dikkat çekici bir iddia bu!

Görüldüğü üzere farklı kişiler tarafından ortaya atılan iddiaların ortak yanı rant!

Evet bu rant iddialarını, doğruysa siyasi bağlantılarını deşifre edip kamu yararına gerçekleri ortaya çıkarmak adına derinlemesine araştırdığımın bilinmesini isterim.

Dikkatle takipteyiz.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni