Kendi PİAR’ını yapar gibi!

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Yakında ihale edeceğimiz 'Kocadere Sahil Düzenleme Projesi' ile ilimize yeni bir turizm ve dinlence merkezi kazandırıyoruz. Kocadere’mizin tertemiz sahilini plaj, yürüyüş yolları, spor ve park alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya, duş, wc gibi bölümleriyle yeniden hemşehrilerimizin ve Yalova’mıza gelen misafirlerin hizmetine sunacağız." ifadelerinde bulundu.

Hasan Soygüzel, söz konusu projeyle ilgili görsellerde paylaştı...

Projeyle ilgili görsellere bakıldığında; göze hoş gelen gayet güzel bir proje gibi görünüyor...

Ama…

İşin aması var yani…

Yazın Çınarcık’ta turizmin yükünü çeken Teşvikiye’nin yanı başında bölgeye ve Yalova’ya değer katacak yeni bir turizm merkezi projesi böyle mi açıklanır?

Köy meydanına çeşme yaparsın çıkar bu şekilde açıklarsın…

Köy yoluna asfalt dökersin çıkar bu şekilde açıklarsın… Hiç önemli değil...

Ama yerel seçimlere 53 gün kala böyle güzel bir proje bu şekilde adeta sahiplenerek açıklanmaz!

Parti nerede?

Parti yok!

İl Başkanı nerede?

İl Başkanı yok!

İl başkanıyla beraber çıkarsınız basının karşısına ve projeyi açıklarsınız… Hele ki böyle bir seçim sürecinde olması gereken budur.

Ama çıkıyor İl Genel Meclis Başkanı sosyal medya hesabından adeta sahiplenerek açıklayıveriyor projeyi…

Sanki paralel il başkanı gibi!

Sanki kendi PİAR’ını yapar gibi!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Er 3 ay önce

Haberi kaleme alan kişi İl Özel İdaresi’nin kamu tüzel kişiliği olduğunu bilmiyor galiba. İl özel idareleri valiliklere veya partiye bağlı değildir. Vali sadece yürütmeden sorumludur. Dolayısıyla il özel idaresinin yaptığı işleri il genel meclis başkanının anlatması gayet doğaldır ki karar mecliste alınıyor.