Muğlim Bağatar Yalova Belediye Başkan adayı olacak iddiası!

Kulis/Yorum… AK Parti Yalova eski İl Başkanı Muğlim Bağatar’la ilgili “Yalova Belediye Başkan aday adayı olacak veya aday gösterilecek” şeklinde iddialar kulislerde konuşulmakta.

Muğlim Bağatar Yalova siyasetinde bir döneme damgasını vuran önemli bir isim.

Siyasette özgül ağırlığı olan bir isim Muğlim Bağatar.

Bu yüzden istediği zaman bir şekilde aktif siyasete dönecek deneyimde ve imkanlara sahip birisi Muğlim Bağatar.

Yine bu yüzdendir ki kendisiyle ilgili zaman zaman bu şekilde iddialar ortaya atılmakta ve konuşulmaktadır diye düşünüyorum.

Ben Muğlim Bağatar’ın Yalova Belediye Başkan aday adayı falan olacağına hiç ihtimal vermiyorum ve bunu mümkün görmüyorum.

Mustafa Tutuk olduğu sürece Muğlim Bağatar Yalova Belediye Başkan adaylığı gibi bir şeyi aklından bile geçirmez bana göre…

Hee siyasettir bu… Velev ki AK Parti Genel Merkezi Mustafa Tutuk’a “Seni yeni dönemde düşünmüyoruz” derse eğer o zaman işler değişir!

Ama bunun olması da yok denecek kadar zayıf bir ihtimal ve 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayı büyük ihtimalle Mustafa Tutuk olacaktır.

Hal böyleyken ben bahse konu iddiaların Muğlim Bağatar’ı da rahatsız ettiğini düşünüyorum ve yakın kaynaklardan edindiğim duyumlarda bu yönde zaten.

Sanırım Muğlim Bağatar yakında yapacağı bir açıklama ile Mustafa Tutuk’a desteğini açıklar ve kendisiyle ilgili iddialara da bu şekilde bir cevap vermiş olur diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.