Yalova'da tek adam olma hevesi

FANTEZİ

En kritik seçime belediyeciliğin B'sinden siyasetin S'sinden anlamayan bir adayla girip kazanacağını iddia etmek fanteziden başka bir şey değildir.

AK Parti Genel Merkezi, 2024 yerel seçimlerinde Yalova'nın bazı ilçelerinde bu fantezi içine girmiştir.

YALOVA’DA TEK ADAM OLMA HEVESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasına sığınıp siyaset yapmaktan başka meziyetleri olmayanların Yalova'da tek adam olma hevesleri, AK Parti'yi 2024 Yerel seçimlerinde Yalova'da büyük bir hezimetin eşiğine getirmiştir.

YALOVA’DA İSTEDİKLERİNİ YAPAMAYANLAR HIRSLARINI ALTINOVA VE ÇİFTLİKKÖY’DEN ÇIKARDILAR!

Yalova’da tek adam olma hevesindekiler, istedikleri isimleri Yalova Belediye Başkan adayı yapamadıkları için adeta bütün hırslarını Altınova ve Çiftlikköy’den çıkardılar ve burada mevcut başkanları değiştirerek adeta güç gösterisinde bulundular!

ANKETLER KÖTÜ ÇIKARSA NE OLACAK?

Peki ya 20 Şubat'a kadar anketler kötü çıkarsa ne olacak?

Bunu düşünen oldu mu?

İki ilçede anketler kötü çıkarsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gereğini yapar!

Benden söylemesi.

Herkes hesabını ona göre yapsın.

GÖZ YUMULUYOR İDDİASI

Çınarcık'ta hayırsever iş adamı diye lanse edilen kişilere ait yerlere tam olarak bitmeden iskan verildiği, kaçak teras katlara göz yumulduğu ve yıkım kararlarının uygulanmadığıyla ilgili cimer şikayetlerine konu olan iddiaları araştırıyorum.

Gereken deşifreleri en kısa zamanda yapacağım ki kimler kimlere neyin karşılığında göz yumuyor iddialarıyla ilgili gerçekler neyse çıksın ortaya!

BAHÇELİ, KAYMAKAMIN ARKASINDA KAPI GİBİ DURDU

Bu vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize gösterdiği hassasiyetle gündeme gelen Kulp Kaymakamının arkasında adeta kapı gibi duran MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Not: Hakan Korkmaz’ın sosyal medya paylaşımlarından derlenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.