Yalova merkezde Mustafa Tutuk, Mehmet Gürel yarışı izleyeceğiz!

Yalova siyasetinin CHP kanadının önemli isimlerinden eski il başkanı Mehmet Gürel, bugün saat 14:00'da Yalova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapacak.

Şehir Plancısı olan Mehmet Gürel kuvvetle muhtemel CHP'nin Yalova Belediye Başkan adayı olacak ve 2024 Yerel seçimlerinde Yalova merkezde Mustafa Tutuk-Mehmet Gürel yarışı izleyeceğiz diye düşünüyorum.

Elbette AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayı olmasına adeta kesin gözüyle bakılan Mustafa Tutuk gerçekten önemli bir rakip ve yenilmesi kolay bir isim değil...

Ama siyasette artık ustalık dönemine giren Mehmet Gürel'de AK Parti'yi yenip CHP'ye kazandırmak ve Mustafa Tutuk'u yenip Yalova Belediye Başkanı olmak için adeta varını yoğunu ortaya koyacaktır. Bunda şüphe yok.

Çünkü Mehmet Gürel bana göre bu seçimlerde ya kazanıp adeta zirveye konacak ya da kaybetmesi halinde aktif siyasete veda edecek diye düşündüğümü de ifade etmiş olayım.

Evet iki isimde hem Mustafa Tutuk hem Mehmet Gürel, samimi olduğu kadar seviyeli bir medya-siyasetçi ilişkisi içinde olduğum aynı zamanda dostluklarına önem verdiğim arkadaşlarımdır.

Hal böyleyken...

Elbette bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çeşitli haber ve yorumlarımız hep olacaktır ama önceki seçimlerde nasıl ki "Salman mı? Öztabak mı?" diye manşet atarak tarafsız bir yayın politikası izlediysem bu seçimlerde de merkezde olası bir Mustafa Tutuk-Mehmet Gürel yarışında ben ve yönetimimdeki yayın organları yine asla taraf olmayacak ve tarafsız bir yayın politikasıyla bu seçim sürecini de geri de bırakacaktır. Bunu da özellikle belirtmiş olayım.

Her iki isme de şimdiden başarılar diliyorum.

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.