Ahmet Büyükgümüş: 363.626 yeni genç AK Parti Teşkilatlarına kazandırılmış

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,”Muhalefetin durumunu şöyle formülüze edebiliriz; yeter ki Erdoğan gitsin, arada milli çıkarlarımız zedelenmiş hiç umurumuzda değil. Erdoğan nasıl giderse gitsin doğalgazımız, petrolümüz olmasın bunları bulup çıkarmayalım. Erdoğan yeter ki gitsin. Milli tankımız, iha’mız, siha’mız çalışmasın, bunların üretimine bunların geliştirilmesine devam etmeyelim. Şimdi bu gerçekten hazin bir durum. Milletimiz gerçekten bunun hesabını sorar. Her seçimde de soruyor. İkinci dile getirmek istediğim husus şu. Burada çok fazla işte gidiyorsunuz, geliyorsunuz öyle oluyor böyle oluyor gençler sizden uzaklaşıyor… Ben Partimin aynı zamanda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı vazifesini yürütüyorum. Bakın bu gelmenin gitmenin demokraside en önemli göstergesi seçimlerdir. 2023’te de seçim var inşallah kim gidiyor kim geliyor göreceğiz.” dedi.

Ahmet Büyükgümüş,”Ama o zamana kadarda siyasi partilerin teşkilatlanma çalışmaları vardır. Bakın sayın milletvekilleri, 1 Haziran’dan bu yana 363.626 yeni genç AK Parti Teşkilatlarına kazandırılmış. Bunlar sadece 30 yaş altı gençler. Kadınları, ana kadememizi buna kattığımızda sayı 1 milyondan fazla. Nasıl gidiyoruz ya ben anlamıyorum bunu. Bunu değerlendiren bir muhalefet yetkilisi şöyle diyor: İş bulmak için gidip AK Parti’ye üye oluyorlar. Yani büyük belediyeler bizim yönetimimizde değil aksine buralarda AK Partili olduğu için, sadece AK Partili olduğu için insanlar işte atılıyor. Böyle bir atmosferde neden bahsediyorsunuz siz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Büyükgümüş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.