Akşener: Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben Başbakanlığa adayım

Halk TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,"Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben Başbakanlığa adayım" dedi.

Sistem değişikliğine işaret eden Akşener,"Cumhurbaşkanlığı seçimini almamız gerekiyor bu sistemi değiştirmemiz için" dedi.

Akşener,"Mesele Tayyip Bey meselesi, Erdoğan düşmanlığı değil. Tayyip Bey’in yerine oraya kimi oturtursanız oturtun öyle bir güçle yoldan çıkar, kafa gider, dolayısıyla bu sistem yanlış, Türkiye bunu gördü. Biz Sayın Kılıçdaroğlu dahil bütün arkadaşlarımız Türkiye’yi karış karış dolaşıp bu sistemin Türkiye’yi uçuruma götüreceğini anlattık ve haklı çıktık. Keşke haklı çıkmasaydık. Vatandaş ağlıyor, Vatandaş yanıyor şu anda. Madem haklı çıktık biz bu sistemi değiştirmek zorundayız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.