Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na erken seçim yanıtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında kendisine erken seçim çağrısı yaparak "Türkiye'yi seçime götür" diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na cevap verdi.

Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu?” diyen Bahçeli,”Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Sana kimler ne söyledi, neyi vaat ettiler? Seçime gidip de ne yapacak, nereye ulaşacaksın? Osman Kavala'ya olan sempatinin arkasındaki neden Sorosçuların desteğini mi almak? Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, seçimi falan boşver, altının para ettiği bir dönemdeyiz. Söz gümüş ise sükut altındır. Sükut et de biraz kazan. Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var. Davetsiz gelen döşeksiz oturur. Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde gelmez. Bu işlere kafa yorma, seçim meçim derdine düşme, işin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol. Seçim zamanında yapılacaktır.” dedi.

BAHÇELİ: 2023'TE ADAYIMIZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DIR

“Erken seçim tartışması emek ve nefes israfıdır” diyen Bahçeli,”Anket aldatmalarını milletin iradesi yıkıp geçecektir. Kim aday olursa olsun, parlamenter sisteme dönmenin hesabını hangi siyasi defolular yaparsa yapsın, nafiledir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yaşayacaktır. MHP, sözünün eridir. 2023'te Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.