CHP’den Yalova OSB’ye ziyaret

CHP Yalova İl Yönetimi, fabrika temel atma ve açılışları tüm hızıyla devam eden Yalova OSB’yi ziyaret ettiler.

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı yaptığı açıklamada “Şehrimize katma değer yaratacak önemli sanayi yatırımlarından olan Yalova Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettik.” dedi.

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı,”Çiftlikköy Belediye Başkan Adayımız Adil Yele, İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ve Yöneticilerimizle birlikte; şehrimize katma değer yaratacak önemli sanayi yatırımlarından olan Yalova Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettik. OSB’mizin Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’le keyifli bir sohbet gerçekleştirerek; bölgemize yapacakları yatırımlar hakkında bilgi aldık. Sayın Özdemir’e sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Adil Yele ise yaptığı açıklamada,"Kentimizin önemli sanayi yatırımlarından olan Yalova Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettik. Yalova’ya ve bölgemize büyük katma değer katacağına inandığımız OSB’mizin Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’den proje hakkında son bilgileri aldık. İl Başkanımız Erdem Doğancı, İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz Sayın Özdemir’e sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.