Alzheimer hastası duyarlı komşusu sayesinde artık Bakımevinde Alzheimer hastası duyarlı komşusu sayesinde artık Bakımevinde

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı ve partiler belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalara start verince kulislerde hareketlenmeye başladı.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında CHP’den AK Parti’ye geçen Yalova Belediyesi’ni 2024 yerel seçimlerinde hangi partinin kazanacağı kadar hangi isimlerin belediye başkan aday adayı olacağı da merak konusu.

AK Parti’nin şu an Başkanlık koltuğunda oturan Mustafa Tutuk’u yeniden Belediye Başkan adayı göstereceği tahmin edilirken, Yalova siyaset kulislerinde ise bazı dikkat çeken isimlerle ilgili iddialar dillenmiş durumda… ki bu isimlerden biri de AK Parti Yalova’da genç ve istikbal vaat eden siyasetçiler arasında gösterilen Fatih Şahin.

Hala Yalova Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Şahin’in, 2024 Yerel Seçimlerinde Yalova Belediye Başkan aday adayı olma fikrini ailesi ve yakın çevresiyle paylaştığı ve tam destek aldığı kulislerde dillenen iddialar arasında.

AK Parti’deki yenilenme ve gençleşme sürecinden dolayı, Yalova Belediye Başkan aday adayı olması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Fatih Şahin ismine sıcak bakabileceği de kulislerde konuşuluyor.

Yalova siyaset kulislerinde bu gibi iddialar konuşulurken diğer taraftan 3 seneden fazla bir süredir Yalova Belediyesi’ni başarılı bir şekilde yöneterek Yalova siyasetinin AK Parti kanadında önemli bir siyasi figür haline gelen Başkan Mustafa Tutuk’un karşısına parti içinden başkan aday adayı olup rakip çıkıp çıkmayacağı ise ayrı bir merak konusu.

Özel Kulis Haber: Hakan Korkmaz