Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova’nın Çiftlikköy ve Altınova ilçesinde mevcut belediye başkanlarını aday göstermeyen AK Parti’ye yönelik tepkilerin sesi olmaya devam ediyor.

Korkmaz son olarak AK Parti'nin Çiftlikköy adayıyla ilgili yaptığı hata şu... Bu isim en azından bir hafta on gün önce gündeme getirilip kamuoyu hazırlanabilirdi ama bu yapılmadı! Evet bu ciddi bir hata oldu!” eleştirisinde bulundu.

“AK Parti şimdi durumu toparlamaya çalışıyor çünkü Çiftlikköy'ü asla kaybetmek istemiyorlar!” diyen Hakan Korkmaz, AK Parti’nin Çiftlikköy’de seçime Cumhur İttifakı olarak girmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Hakan Korkmaz sosyal medyadan yaptığı “ÇİFTLİKKÖY'DE SEÇİME CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GİRİLMELİDİR” başlıklı değerlendirmesinde şu ifadelerde bulundu;

“AK Parti Altınova ve Çiftlikköy'de risk alıp mevcut başkanları değiştirdi ve şimdi partide seçimi nasıl kazanırız telaşı başladı!

Uzunca bir süredir Yalova siyasetini yakından takip eden biri olarak bugün için Altınova'yı biraz zor görüyorum ama Çiftlikköy belki toparlanabilir diye düşünüyorum.

Hakan Korkmaz: Engelsiz Cafe müsait... Hemen başlayın... Hakan Korkmaz: Engelsiz Cafe müsait... Hemen başlayın...

Bunu da AK Parti'de bazı önemli isimlerin bu toparlanmayı sağlamak için çalışmaya başladıklarını bildiğim için düşünüp söylediğimi de özellikle belirtmek isterim.

Evet AK Parti Çiftlikköy'ü CHP'ye kaptırmak istemiyorsa yapılacak önemli işlerden biri de şu olmalıdır...

Aynı Yalova Belediyesi'nde olduğu gibi Çiftlikköy'de de seçime Cumhur İttifakı olarak girilmesi lazım çünkü seçim çok kritik ve MHP desteği önemli!

MHP Çiftlikköy adayını geri çekip AK Parti adayı Recep Hacı'ya destek vermelidir.

AK Parti, Çiftlikköy'de adayın geri çekilmesi konusunda MHP ile gereken görüşmeleri yapıp bunu sağlamalıdır ve Çiftlikköy'de seçime Cumhur İttifakı olarak girilmelidir.

Benden söylemesi.”