Yalova'da Fetö'nün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddiası ve 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti Yalova eski milletvekili Şükrü Önder, 'mor beyin' mağduru olduğu ortaya çıkınca dün akşam Kandıra Cezaevi'nden tahliye edilmişti.

İlk ve tek ziyaretçisinin CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu söyleyen AKP'li Şükrü Önder, "Özellikle Muharrem İnce'ye çok teşekkür ediyorum. İlk ziyaretime gelen kişi oldu. Hatta ilk ve son ziyaretçi diyelim. Kendisine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Dün cezaevinden çıkan Ak Parti eski Milletvekili Şükrü Önder, cezaevinde kendisini ziyaret eden tek siyasetçinin Muharrem İnce olduğunu söyledi.

Doğrudur...

Bu ziyaretten haberi olan ender insanlardan biriyim.

CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nde İzmit'e gelinmişti...

Muharrem İnce bu sırada Şükrü Önder'i ziyaret etti.

Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yine Yalova'da Milletvekilliği yapmış Şükrü Önder'i cezaevinde ziyaret etmesi son derece insani, normal ama o günün şartlarında yanlış anlamaya, suistimale açık bir durumdu!

Bazı çevreler Adalet Yürüyüşü'nü Fetö'nün desteklediğini kamuoyuna pompalamaya çalışıp yürüyüşü provoke etmeye çalışıyorlardı...

Tam da bu sırada Muharrem İnce'nin Fetö tutuklusu eski AKP Milletvekilini ziyaret etmesi yanlış anlaşılabilirdi!

Bu endişeyle ziyareti haber yapmamıştık.

Evet anlaşılan o ki, cezaevinde olduğu süre içinde eski AKP'li Milletvekili Şükrü Önder'i Yalova'daki AKP'liler ziyaret etmemiş!

Yani Muharrem İnce'nin gösterdiği vefayı da, cesareti de kimse gösterememiş!

İyi de eski AKP Milletvekili Şükrü Önder'in Fetö'cü olmadığını Yalova'daki AKP'liler bilmiyor ve inanmıyor muydu yoksa?

Madem tahliye edilen AKP'li eski vekil bylock mağduru ve Fetö'cü değilse, neden Ak Parti Şükrü Önder'e sahip çıkmadı?

İlginç değil mi?"