AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, gençlere hedef gösterdi ve "Teknoloji üretin." dedi. Mardin'de konuşan Büyükgümüş,"Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girmek istiyorsak gençlerin sadece tüketen değil aynı zamanda teknoloji üreten bir konum almaları gerekir. Yaptıkları işlere inovasyon katmaları, yeni bakış açıları getirmelerini çok önemsiyoruz." dedi.

BÜYÜKGÜMÜŞ: DAĞA ÇIKIŞLAR SIFIRLANDI

Yalova’nın adeta çiçeği burnunda 28 yaşındaki genç Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, temaslarda bulunmak üzere gittiği Diyarbakır’ın ardından Mardin’e geçti.

Burada konuşan genç vekil, gençlerin devlete güvenlerinin artmasını önemsediklerine işaret ederek şöyle konuştu:

"Dağa çıkışlar sıfırlandı. Şimdi gelecek nesillerin duygusal, akademik, sanatsal ve kültürel olarak bütün kabiliyetlerinin geliştirildiği yeni bir dönem açılıyor. Gençlerin devlete güven duygusunu çok önemsiyoruz. Belediyelerin çalışmaları, devletin her türlü yönden kendilerini geliştirmesi, güvenliklerinin sağlanması, eğitimlerine yönelik adımları, gençlerin yanında olduğunu artık bölgedeki kardeşlerimiz daha iyi görüyorlar.

Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girmek istiyorsak gençlerin sadece tüketen değil aynı zamanda teknoloji üreten bir konum almaları gerekir. Yaptıkları işlere inovasyon katmaları, yeni bakış açıları getirmelerini çok önemsiyoruz. Eğer bu huzur ve güven ortamını derinleştirirsek, sağlamlaştırırsak, hem ekonomik kalkınmada hem de bölgenin toparlanmasında bütün dünyaya ışık olmada bölgenin öncelik taşıyacağına inanıyorum."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/08/21/yalova-degisimden-payini-almali/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/05/21/erdogandan-yalova-teskilatina-soguk-dus/