Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Yalovalılar, Kıymetli Dostlarım; Yarım asırdır siyasi hayatın ve iş hayatının içerisinde yer almış kentimize hizmet etmiş bir ailenin ferdi olarak 2009 yılında büyüklerimden aldığım bayrağı onur ve gururla taşıdım.

2009 ve 2014 yıllarında yapılan her iki yerel seçimde de sizlerin teveccühü ile Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildim.

Bu iki dönem içerisinde Belediye Başkanvekilliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunarak siz değerli hemşehrilerimiz için, kentimiz için çalıştım.

5 yıllık süreç sona eriyor ve yeni bir dönem başlıyor. 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde yeniden göreve talibim ve 3. kez sizlerden destek bekliyorum.

Yalova’mız için, geleceğimiz olan çocuklarımız için, bizlerin üzerinde emeği olan büyüklerimiz için, toplumumuzun her kesimi için kısacası 7’den 77’ye herkes için hayallerimiz var.

Önümüzdeki dönemde de aynı hedef doğrultusunda çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent için çalışacağız.

5 yıldır altyapı, üstyapı, ulaşım, kent estetiği ve çevre düzenlemeleri gibi asli belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal belediyecilik ilkesiyle birçok farklı alanda çalışmalar yaptık.

Hesap veren şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettik. Türkiye’ye örnek olduk. Yalova’yı ilk günden beri hak ettiği noktaya çıkarmak adına çalışıyoruz.

2014 yılında birlikte yola çıktığım ve her zaman desteğini arkamda hissettiğim Değerli Ağabeyim, Belediye Başkanımız Vefa Salman’a ve yeniden aday göstererek beni onurlandıran Partimin, Cumhuriyet Halk Partisinin Değerli Yönetimine göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum.

Sizlerden alacağımız güç, bizlerin en büyük çalışma azmi olacak. Yalova’mızı “Birlikte yönetemeye, sevgiyle büyütmeye” devam edeceğiz.

Daha yapacak çok işimiz var.
Saygı ve sevgilerimle…

HALİT GÜLEÇ
CHP Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/02/13/halit-gulec-400-yatakli-hastanede-2000-kisi-nasil-ise-alinacak/