Saygıdeğer Çiftlikköy Halkı;

2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olan Nur Koçak öncülüğünde gerçekleştirmiş olduğum seçim ittifakının sona ermesi üzerine, bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım.

Koru Merkez Sağlık Ocağı inşaatı tüm hızı ile devam ediyor Koru Merkez Sağlık Ocağı inşaatı tüm hızı ile devam ediyor

Yaklaşık 5 yıl boyunca Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yaptığımız ittifakın gereği olarak görev yapmanın onurunu yaşadım ve bu süre zarfında önceliğim daima Çiftlikköy’ün menfaatleri oldu. Aldığım bütün kararları, Çiftlikköylü hemşerilerimle istişare ederek aldım. Bu süre zarfında edindiğim deneyimleri, ilçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için kullanma azmi ve kararlılığındayım. Bu nedenle, bağımsız bir meclis üyesi olarak görevimi sürdürme kararı aldım.

Siyasi duruşum ve kararlarımı her zaman Çiftlikköy'ün menfaatleri doğrultusunda belirledim. Bu anlayışla, bağımsız olarak yapacağım çalışmalarda da yine aynı ilke ve değerleri esas alarak hareket edeceğim. Hedefim, Çiftlikköy'ün kalkınması, yaşanabilir bir yer haline gelmesi ve vatandaşlarımızın refahının artmasıdır.

Bugün itibariyle bağımsız bir meclis üyesi olarak görevimi sürdürecek olmam, kararlarımı yine aynı ilke ve düsturlarla almaya devam edeceğim anlamına gelmektedir. Siyasi duruşum, Çiftlikköy'ümüzün menfaatleri doğrultusunda şekillenmeye devam edecek ve 2024 yerel seçimlerinde de yine Çiftlikköy için ortak aklı esas alarak çalışmalarımı sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Siz değerli Çiftlikköy halkına olan sorumluluğumun farkında olarak, bundan sonraki süreçte de aynı azim ve gayretle hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süreçte bana her zaman destek olan aileme, Çiftlikköy'ümüzdeki dostlarıma ve hemşerilerime teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Abdurrahman Tutuğ

Çiftlikköy Belediyesi Meclis Üyesi