Bağatar ve Öztabak'tan anlamlı ziyaret

AK Parti Yalova eski il başkanları Muğlim Bağatar ve Yusuf Ziya Öztabak, seçim koordinasyon merkezini ziyaret ettiler. AK Parti Yalova İl Başkanlığı "Önceki Dönem İl Başkanlarımız Muğlim Bağatar ve Yusuf Ziya Öztabak başkanlarımız Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)'mizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri ile görüş ve önerilerini bizler ile paylaştıkları için Muğlim Bağatar ve Yusuf Ziya Öztabak başkanlarımıza çok teşekkür ederiz." ifadeleriyle ziyareti sosyal medya hesabından duyurarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Öte yandan Yalova'da siyasetin nabzını tutan, dikkat çeken analiz ve yorumlarıyla gündemi belirleyen Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz önceki gün "AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ'Ü HAFİFE ALMAK BÜYÜK HATAYDI!" başlıklı yazısında milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan eski il başkanı Muğlim Bağatar'ın sahada seçim çalışmalarında olmamasına dikkat çekmişti.

Korkmaz yazısında şu ifadelerde bulunmuştu;

Milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Yalova İl Başkanı olarak bir süredir başarıyla sürdürdüğü görevinden istifa edip AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili adayı gösterilmeyen Muğlim Bağatar’la ilgili çok soru alıyorum okurlardan…

“Muğlim Bağatar neden milletvekili adayı gösterilmedi?”,

“Muğlim Bağatar siyasete devam eder mi?”,

“Muğlim Bağatar, AK Parti’nin seçim çalışmalarında neden yok?” gibi bazı soruları merak edenler için kendi penceremden bakıp cevaplamaya çalışayım...

Sondan başlamak gerekirse… Muğlim Bağatar, AK Parti’nin seçim çalışmalarında neden yok?

Muğlim Bağatar eski il başkanı olarak seçim çalışmalarına çağrıldı mı önce buna bakmak lazım.

Şu an mevcut AK Parti Yalova İl Başkanı olan Umut Güçlü, Muğlim Bağatar’a böyle bir çağrı, davet yaptı mı bilemiyorum açıkçası.

Bu yapıldıysa değerlendirmemiz farklı olur, yapılmadıysa farklı olur.

Ama şunu çok rahat söyleyebilirim ki; Muğlim Bağatar’ın sahada olması yani eski il başkanı olarak seçim çalışmalarına katılıp boy göstermesi, hem kamuoyuna hem de parti tabanına AK Parti Yalova’da birlik beraberliğin sağlandığı mesajı verir.

Bu mesajın verilmesine ihtiyaç var mıdır?

Elbette vardır.

Sadece Muğlim Bağatar’la değil, Yalova’da AK Parti’nin daha önce görev yapmış ne kadar önde gelen ismi varsa bunların seçim çalışmalarına katılımları sağlanmalı ve bu şekilde kamuoyuna ve parti tabanına birlik ve beraberlik mesajı verilmeli diye düşünüyorum. Kaldı ki bu sadece AK Parti için değil, CHP içinde ve bütün partiler için geçerli bir stratejidir zaten.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.