CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel: İktidarı uyarıyorum

Yalova’nın Çınarcık İlçesinde bir türlü çözüme kavuşmayan ve en son Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın Çınarcık Belediyesi’ne seslenerek “NE BEKLİYORSUN EY ÇINARCIK BELEDİYESİ” diyerek Poyraz Caddesi’nde devam eden heyelana müdahale edilmemesine dikkat çekmesinin ardından AK Parti heyetinden sonra bu sefer İl Başkanı Mehmet Gürel başkanlığındaki CHP heyeti heyelanlı bölgeye geldi ve incelemelerde bulundu.

CHP’li İl Genel ve belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla Çınarcık Poyraz Caddesindeki heyelanlı bölgede açıklamalarda bulunan CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, iktidara yüklendi.

Mehmet Gürel,"Burada şunu vurgulamak istiyorum. Belediye AKP’de, AKP’nin milletvekilleri var, Bakanlıklar AKP’de, Cumhurbaşkanı AKP’li, her şey Recep Tayyip Erdoğan’ın iki dudağı arasında. Buraya kaynak ayırmak burayı önemsemek Cumhurbaşkanının iki dudağı arasında ama buradan anlıyoruz ki; Recep Tayyip Erdoğan Çınarcık’ı, Çınarcıklıları sevmiyor! Sevse bu kadar önemli bir olaya müdahale eder." dedi.

Başkan Gürel,"Tayyip Erdoğan Çınarcık’ı sevmiyor ama Kemal Kılıçdaroğlu Çınarcık’ı seviyor. Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Muğlim Bağatar İl Başkanı olarak Çınarcık’ı sevmiyor ama Mehmet Gürel Çınarcık’ı seviyor. AK Parti Çınarcık’ı sevmiyor ama CHP Çınarcık’ı seviyor. Eğer iktidar Cumhuriyet Halk Partisi’nde olsaydı ve biz bu duyarsızlıkta bulunsaydık denilebilirdi ki; CHP Çınarcık’ı sevmiyor. Ama iktidar AK Parti’de, Bakanlıklar AK Parti’de, para, pul her şey AK Parti’de fakat Çınarcık halkının canını tehlikeye atarak buraya müdahale etmiyorlar." dedi.

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, şöyle devam etti;

"Biz buradan tekrar uyarıyoruz. AKP hükümetini, Bakanlığı, iktidarı uyarıyoruz. Çınarcık halkının, Yalova halkının canı söz konusu. Başka şeylere para ayıracağınıza, şatafatlı sofralarda yaşayacağınıza bakın burada milletin canı tehlikede. Bu mahallede yaşayan insanların canıda tehlikede. Ama söylüyorum, Çınarcık halkı, Yalova halkı duyarlıdır bunun hesabını muhakkak sorar. Çınarcıklılar sahipsiz değildir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer var, bu konuyu sürekli gündeme getireceğiz ve buranın yapılmasını sağlayacağız.İnşallah bir can kaybı olmadan hemen yapılır. Uyarıyorum buradan iktidarı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.