Hakan Korkmaz duyurdu... Yalova'da siyaset kulisleri hareketlendi!

Yalova’da adeta siyasetin nabzını tutan ve çok özel kulis bilgileriyle gündemi belirleyen Yalova’nın tirajı en yüksek gazetesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz yine dikkat çekici bir kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı. Korkmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP içinde bir grubun, Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Kemal Baş'ı Yalova Belediye Başkan adayı göstermeye çalıştıklarını duyurdu.

Korkmaz’ın önceki gün yaptığı paylaşımda,"CHP, malum yolsuzluk skandalıyla yönetimini AK Parti’ye kaptırdığı Yalova Belediyesi’ni 2024 yerel seçimlerinde nasıl tekrar kazanırım hesaplarını yapıyor. Mehmet Gürel’in başkan adayı gösterilmesi halinde CHP’nin Yalova Belediye Başkanlık seçimini kazanamayacağını düşünen CHP içinde bir grup, Kemal Baş’ı CHP Yalova Belediye Başkan adayı göstermek için sessiz ve derinden yoğun bir uğraş içindeler." ifadelerini kullanması Yalova'da siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Sosyal medyada Kemal Baş'a destek paylaşım ve yorumları yapılmaya başlanması da dikkatlerden kaçmadı!

Anahtar Kelimeler:
Kemal BaşYalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.