Hakan Korkmaz’a konuşan Mustafa Tutuk: Camiyi oraya mutlaka yapacağız

Yalova’da Vali Muammer Erol'un isteğiyle deniz kıyısına yapılmak istenen cami projesine Mimarlar Odası'nın itirazı üzerine mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

KORKMAZ, BAŞKAN TUTUK'A SORDU...

İşte bu durumu Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a soran Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un Camiyi oraya mutlaka yapacağız dediğini okurlarına aktardı.

Hakan Korkmaz yaptığı paylaşımda,”Sabah saatlerinde Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret ettim ve kendisiyle gündemdeki bazı konuları görüşme fırsatı buldum. Sayın Valimizin sahil kenarına yapmak istediği cami için Mimarlar Odası’nın itirazı üzerine mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı... Bunu hatırlattım Mustafa Başkana... Başkan Mustafa Tutuk, karara itiraz edeceklerini ve camiiyi oraya mutlaka yapacaklarını kararlı bir şekilde bana söyledi. Aktarmış olayım.” ifadeleriyle haberi duyurdu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa TutukYalova Cami
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.