Halit Güleç, “44 milyonu ne yaptınız” diye soran Mustafa Tutuk’a cevap verdi

Yalova eski Belediye Başkan yardımcısı Halit Güleç, dün Belediye Meclis Toplantısında önceki dönemde satılan arsaların hesabını sorup "44 milyonu ne yaptınız?" diye soran Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a cevap verdi.

Revizyongazetesi.com’un haberi okurlarıyla paylaşmasının ardından haberin altına yorum yazan Halit Güleç,"Safran deresi ıslahı ve köprüleri, Halil İnalcık kültür merkezi, Yürüyen Köşk yolu ışıklandırılması, Safran yolu asfalt kaldırım ağaçlandırılması, Kazım Patıl caddesi ve köprüsü, 55 çocuk parkında 110 çocuk parkına Ve Üç seçim AKP yi yendik, Hesabı halka verdik" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Yılmaz 1 yıl önce

Tanik ifadeleri, kamera goruntuleri, itirafcinin savciya verdigi bilgiler hepsi bi şaka miydi yani..Aklimizla alay etmeyin..38 kisinin hapis cezasi almasi..Muteahit firmanin "bilgi" si de mi yoktu