Mustafa Tutuk hesap sordu: 44 milyonu ne yaptınız?

Yalova Belediye Meclisinin bugün yapılan toplantısında Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’li Belediye Meclis Üyelerine Vefa Salman döneminde 44 milyonluk arsa satıldığını hatırlatan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, "Bu kadar arsayı neden sattınız? 44 milyon 800 bin TL. nerede?" diye sordu.

Mustafa Tutuk,"Siz göreve gelmeden önce bir karış toprak satmayacağız diyerek yetki aldınız. Bu kadar arsayı neden sattınız? Soruyorum size... 44 milyon 800 bin TL. nerede? Ne yatırım yaptınız? Yalova kamuoyunun önünde soruyorum. 5 yılda 44 milyon 800 bin liralık 135 adet 115 dönüm araziyi satıp ne yaptınız? Bunun cevabını bana ve Yalova kamuoyuna lütfen verin." dedi.

CHP’li Meclis Üyelerinin Mustafa Tutuk’a cevap veremedikleri görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.