Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Halit Güleç yaptığı değerlendirmede, "Başkan Adaylarının en büyük kozu kuvvetli bir meclis listesidir. Hem parti içerisinde hem de Yalova kamuoyunda sevilen, beğenilen ve tanınmış isimlerin listelerde yer alması avantaj sağlar. Bir başka avantajda bu isimlerin listelerde doğru sıralarda yer almasıdır." dedi.

"Meclis listesini doğru yapan 1 adım önde olacağını asla unutmasın" diyen Halit Güleç, "Ancak meclis listesi sadece seçim kazanmak için değil aynı zamanda meclis çoğunluğunu da almak için önemli. Çünkü meclis çoğunluğu elinizde olmazsa siz her ne kadar iyi niyetli olursanız olun birçok kararı alamaz uygulayamazsınız. Ne yazık ki bunun örneklerini geçmişte gördük, yaşadık." ifadelerinde bulundu.

AK Parti'nin kalesi Altınova'da Regaip Ahmet Özyiğit halkla kucaklaşmaya devam ediyor AK Parti'nin kalesi Altınova'da Regaip Ahmet Özyiğit halkla kucaklaşmaya devam ediyor

"Şu an halen kararsız olan çok sayıda seçmen olduğunu görüyoruz" diyen Halit Güleç,"Yalova halkının karşısına kim güzel bir liste ile çıkarsa bu kararsız seçmeni de yanına çekecek bu da unutulmasın. Tabi bir de meclis üyesi adayı olanların getireceği oylarla, aday gösterilmeyenlerin götüreceği oylarda iyi hesap edilmeli. Benden söylemesi doğru tercih kazandırır…" uyarısında bulundu.