İYİ Parti Çınarcık İlçe Başkanı Aykut Acar sordu: Stad nerede?

İYİ Parti Çınarcık İlçe Başkanı Aykut Acar yaptığı yazılı basın açıklamasında, AK Parti'li Çınarcık Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu.

"Stad nerede?" diyen soran İYİ Parti'li Başkan Aykut Acar,"Çınarcığımızda uzun zamandan beridir yılan hikayesine dönen stad projesi, şuan kaderine terkedilmiştir. Bakanlık ve Belediye bünyesinde başlanan, büyük umut ve vaatlerde temeli atılan devasa bir hafriyat alanına dönen stadyumda, şimdilerde ne bir çalışma mevcut, nede yapacak olan müteahhit firma ortada yok. İYİ Parti olarak yaptığımız incelemelerde Stadyum yeri stad yapmaya elverişli bir arazi yapısına sahip değil. Bu araziye uygun proje örneği, İnşaata başlayan yüklenici firma hakkında bilgi ve ortada herhangi proje çalışması görseli mevcut değil. Hafriyat açılmış temeli atılmış, direkler toprağa gömülmüş ama ne yazık ki, bu şekliyle olduğu gibi, hafriyat alanı olarak ortada kalmış durumdadır. Bu bölgenin arazi yapısı kaymaya müsait olduğu için ,açılan temel hafriyat alanı büyük tehlike arzetmektedir. Bugün ki inşaat maliyetleri göz önünde alınırsa, bu alana bu bütçeyle stad yapmak mümkün değildir. Hazinenin ve kamunun milyarlarca lirası toprağa gömülü vaziyette beklemektedir. Hazine zarara uğratılmıştır. Çınarcık halkı ve gençleri bu konuda bizlere ulaşarak bu konuyu araştırmamızı istemişlerdir. Bizde Çınarcık halkının ve gençliğinin dört gözle beklediği stad projesi hakkında Çınarcık eşrafından olan AK Parti Milletvekili Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ, AK Parti Milletvekili ve Belediye Başkanı başta olmak üzere Sayın Valimiz'den açıklama bekliyoruz. Stad Nerede? Ne olacak? Nasıl ki Devlet eliyle yapılan NATO yolu hala bitirilemedi ise aynı kaderi Çınarcık stadıda mı yaşayacaktır." dedi.

İYİ Parti Çınarcık İlçe Başkanı Aykut Acar,"Çınarcığımız her geçen büyümekte ve gelişmekte olup, Çınarcığı yönetenler bu konuda yeteri kadar hizmet üretememektedirler. Ak Partili yıllarda Çınarcığımız bir çok güzelliğini ve değerini kaybetti. Depremden önce Marmara'nın incisi denilen, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan ilçemiz şu an beton yığınına dönmüştür. Herkes, canlı canlı, cıvıl cıvıl eski Çınarcığı arar olmuştur. Eğlence ve Turizm merkezi olan ilçemiz eski cazibesini kaybetme noktasına gelmiştir. İYİ Parti iktidarında Çınarcık eski güzel ve muhteşem günlere geri dönecektir. Ekonomisi sezonluk turizme bağlı ilçemiz, sezonun hareketlenmesini beklerken, yaşanan ekonomik kriz esnafımızı kara kara düşündürmektedir. Birde üzerine Belediyenin yeteri kadar hizmet üretmemesi ve çalışma yapmaması büyük sıkıntılara sebep olmaktadır. Hem yerel Belediyenin hemde Merkezi hükümetin sağlayacağı kaynaklara sahip olan ilçemiz, gerekli hizmetlerden mahrum bırakılmaktadır. Daha İyi, daha yaşanabilir, daha refah bir Çınarcık için çalışmalarımıza hız verdik. Hemşehrilerimiz bize yetki verirse sorunları hep birlikte çözeriz. Biz Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Birlikte başaracağız." ifadelerinde bulundu.

KORKMAZ DUYURMUŞTU

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova'nın Çınarcık İlçe Belediyesi'nin yapımına start verdiği spor kompleksi projesinin durduğunu "ÇINARCIK'TA SPOR KOMPLEKSİ PROJESİ DURDU MU?" başlıklı haberiyle okurlarına duyurup gündeme getirmişti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.