Kemal Baş, Mustafa Tutuk'un kontenjan adayı mı olacak?

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Yalova Belediye Başkan adayı olması beklenen eski başkan yardımcılarından Kemal Baş’la ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Korkmaz,“KEMAL BAŞ'IN NE YAPACAĞI MERAK KONUSU” başlıklı yazısında “Kemal Baş'ı 2024 Yerel seçimlerinde Mustafa Tutuk'un belediye meclis listesinde kontenjan adayı olarak ilk sırada görürsem ben şahsen şaşırmam, sizde şaşırmayın!” ifadelerinde bulundu.

Hakan Korkmaz şunları söyledi:

“Yalova Belediyesi eski başkan yardımcılarından Kemal Baş'ın 2024 Yerel seçimlerinde ne yapacağı, Yalova siyaset kulislerinde en çok konuşulan ve cevabı aranan konulardan biri olmaya devam ediyor.

Kemal Baş için "AK Parti'den Yalova Belediye Başkan adayı olacak" diyenler oldu...

Kemal Baş için "İYİ Parti'den Yalova Belediye Başkan adayı olacak" diyenler oldu...

Evet bunlar dünden bugüne hep konuşuldu ve bugün gelinen noktada sadece CHP kaldı!

Şimdilerde Yalova siyaset kulislerinde; Kemal Baş'ın CHP'den Yalova Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor!

İşte CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan'ın da Kemal Baş'ı istediği falan konuşuluyor!

Elbette bunlar kulislerde konuşulan söylentiler yani...

CHP, 2024 Yerel seçimlerinde Mehmet Gürel varken Kemal Baş'ı Yalova Belediye Başkan adayı gösterir mi bunu yakında göreceğiz.

Hee... Orası burası derken Kemal Baş'ı 2024 Yerel seçimlerinde AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Mustafa Tutuk'un belediye meclis listesinde kontenjan adayı olarak ilk sırada görürsem ben şahsen şaşırmam, sizde şaşırmayın!

Benden söylemesi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.